Miltton Labs söker en driftig och självständig Digital Designer som vill vara med att utveckla vårt företag!

Miltton Labs växer och letar efter nya begåvade människor. I dagsläget är vi ett tiotal anställda som har vår bas vid Sergels Torg. Därtill har vi ett aktivt nätverk av frilansare och underleverantörer.

Miltton Labs producerar strategisk kommunikation med digital spets. Vi erbjuder konsulttjänster framför allt till företag och intresseorganisationer. Vi är en del av den finska Miltton-gruppen med cirka 250 anställda. www.miltton.fi

Nu söker vi Digital Designer som kan ansvara för de visuella produkter vi levererar i våra externa kundprojekt men även internt. Vi ser helst att du som sökande har en bred teknisk kompetens med erfarenhet inom minst två program i Adobe Creative Suite. En stor del av arbetet är formgivning av bilder men eftersom video växer i betydelse kommer du även att jobba med video. Vår ambition är att hålla en hög teknisk och designmässig nivå. För oss är förmåga viktigare än lång erfarenhet, vi kräver därför ingen särskild utbildningsnivå – visa oss vad du kan göra istället för vad du har gjort.

Du kommer att jobba som konsult i våra kundprojekt. Du behöver därför kunna arbeta självständigt och effektivt. Det är viktigt att kunna balansera kvalitet och effektivitet. Du ska själv kunna se vad som behöver göras, ta initiativ och planera ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss och vi ska trivas med dig bör följande egenskaper passa in på dig: Ansvarsfull, flexibel, driven, stresstålig och noggrann.

Omfattning: 50 - 100%, i första hand kontorstid under måndag - fredag men kvälls- och helgjobb kan förekomma.

VI är flexibla vad gäller anställningsformen och kan tänka oss timanställning eller tillsvidare anställning. Vi kan även tänka oss att anlita dig med eget företag eller firma.

Din arbetsplats blir i en av Sergels-skraporna, på 12:e våningen. Tillträde snarast.

 

Kunskapskrav:

  • Omfattande erfarenhet av Adobe Photoshop och/eller Adobe Illustrator
  • Omfattande erfarenhet av Adobe Premiere Pro och/eller Adobe After Effects
  • Erfarenhet av att ha producerat grafik eller videomaterial
  • Ett brinnande intresse för kommunikation eller digital design

Meriterande erfarenheter:

  • Erfarenhet av annan mjukvara inom Adobe CS, Final Cut Pro, Corel Painter eller dylikt
  • Politiskt engagemang
  • Stort intresse för samhällsfrågor

Om frågor går det bra att maila vår COO Stina Götbrink på stina.gotbrink@milttonlabs.com

 

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan:

Namn *
Namn
Vill du förändra världen? *