Miltton Labs
Academy

rodion-kutsaev-184298.jpg

Välkommen till
Miltton Labs
Academy

Digitala Akademin är Nordens främsta utbildning för digital opinionsbildning sett till räckvidd och resultat. Det unika med utbildningen är att den kombinerar praktisk hands-on-träning i sociala medier med inspirerande föreläsningar från Sveriges bästa digitala opinionsbildare.

Nu startar vi Miltton Labs Academy

Miltton Labs Academy riktar sig till dig som arbetar med opinionsbildning, lobbying, public affairs, samhällskommunikation och påverkan i sociala medier. Åldersgränsen är minst 30 år.

Du som går Miltton Labs Academy jobbar antingen på företag, branschorganisation, ideell organisation eller inom myndighet och har ett stort intresse för framtidens kommunikation.

Nyfikenhet, motivation och vilja att lära sig är viktiga ledord eftersom Miltton Labs Academy utgår från just din nuvarande nivå. Utbildningen riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som arbetat ett tag med sociala medier professionellt. 

Nätverket för varje termin är exklusivt och en unik möjlighet att få nya kontakter, stöd, inspiration och tips från andra i liknande roller som din egen. Därför tillämpar vi också antagning till utbildningen.

Efter avslutad utbildning bildas en alumnigrupp där du tillsammans med andra kan fortsätta inspireras, få tips om de senaste trenderna och hålla kontakten.

wesson-wang-110739 (1).jpg

Sociala medier
2018

Under första träffen går rektor André Assarsson igenom digitala trender inför valåret 2018 och presenterar kurslitteraturen; Made to stick. Utöver detta kommer vi gå igenom de digitala verktyg och mätverktyg som du kommer behöva under utbildningens gång. Du blir introducerad för R0-koden som du kommer ha nytta av i framtiden när du skapar eller beställer eget viralt material.

Utöver detta får du lyssna till en rad spännande och inspirerande talare. Bland tidigare föreläsare på Digitala Akademin finns Annie Lööf, Ebba Busch Thor och Jan Björklund.

alex-kotliarskyi-361099.jpg

Bild-Hackathon

Våra “hackatons” är intensiva dagar där du som deltagare producerar och gör om viralt innehåll för sociala medier. Här går vi också igenom de senaste gratisverktygen som underlättar ditt opinionsarbete. Styrkan med hackathons är att alla deltagare hjälps åt, stöttar varandra och kompletterar varandras digitala svagheter.

Den andra träffen blir ett hackathon med tema bild. Deltagarna blir indelade i tre grupper och får under träffen gå runt på tre olika stationer. Dessa är:

  • Praktiskt hantverksarbete
  • Quick, dirty and contagious
  • Visualisera mera

Självklart innehåller även denna träff ett besök från en inspirerande talare som håller en föreläsning om bild i sociala medier. Bland tidigare föreläsare på Digitala Akademin finns Axel Palm, YouTubes ambassadör i Norden.

william-iven-19844.jpg

Besök på
Facebook

Tredje träffen vill du inte missa då du får en exklusiv chans att besöka Facebooks kontor i Stockholm.

Träffen kommer också innehålla en rad intressanta föreläsningar.

william-iven-8515.jpg

Twitter

På den fjärde träffen är temat Twitter.

Vi får besök av några av Sveriges främsta användare på Twitter, som delar med sig av sina erfarenheter och tips.

marius-masalar-138931.jpg

Knäck den
virala koden

Vad blir viralt i sociala medier?

Hur skapar du innehåll som får stor spridning? Vilka trender ser vi just nu?

Dessa frågor kommer du att få besvarade under den femte och sista träffen som har temat viralt.

Du kommer också att få verktyg för att göra en strategi för digital kommunikation, inklusive innehållsplan. Med hjälp av den kunskap du fått under utbildningen kommer du att ha en nyckelfärdig strategi för valåret 2018.

Strategin blir viktig både för dig som framför allt beställer innehåll, och för dig som också producerar själv.

daniel-gzz-105307.jpg

Begränsat
antal platser

För att kunna erbjuda en spetsutbildning av högsta kvalitet är antalet platser begränsat.

Vi tillämpar antagning till utbildningen. Skälet är att nätverket för varje termin är exklusivt för beslutsfattare med ansvar för digital opinionsbildning. 

Vad: Fem utbildningstillfällen under våren 2018 med praktiska moment och inspiration från Sveriges bästa digitala opinionsbildare

Plats: Stockholm

Kostnad: 30 000 kr per deltagare exklusive moms